ward@maisonssud.com +33 (0)6 87 67 03 80 WhatsApp

Kasteel met 43 ha

Villerreal, Lot-et-Garonne - € 1.456.000

In Zuid-West Frankrijk, Lot et Garonne, grens Dordogne, 10 min. van een dorpje met winkelmogelijkheden, restaurants, 20 min. van Bergerac ( Airport ), tussen de verschillende bastides, Villereal, Issegeac, Eymet, Monflanquin. 150 km. van Bordaux en Toulouse.

Algemene beschrijving

Dit charmante kasteel is omgeven door een prachtig park met vijver en rondom 43 ha weiland en bos. Een rijke natuur om te herbronnen. De hoofdingang geeft toegang naar de linkervleugel met een ruime eetkamer met dubbele open haard, een keuken met open haard en aanpalend terras, een salon met open haard. Op het eerste verdiep een biljardkamer, vier slaapkamers met badkamer.  In de rechtervleugel is een bureau, een groot salon met open haard en keuken. Op het eerste verdiep een grote slaapkamer met badkamer, en nog een slaapkamer met badkamer, dressing en terras. Op het gelijkvloers is nog een apartement met keukentje, slaapkamer en badkamer voor een concierge. Aan de achterkant van het kasteel is een binnenkoer met fonteinn en de oude pigeonnier werd gerestaureerd tot gastenverblijf met op het gelijkvloers een eetkamer-keuken en boven een slaapkamer met badkamer. In de schuur zijn garages, schilderatelier, bureau en een overdekt zwembad met sauna, douches en wc. Verder op het terrein, aan de rand van het bos is een tennis. Een schuur doet dienst als opslagplaats en er is een officiële helikopter landingsplaats.

Indeling

  • Kasteel 560 m² : Inkomsthal 14,5 m², eetkamer met dubbele open haard 54,5 m², salon met open haard 43 m², keuken met open haard 38,40 m², reserve. Eerste verdiep: biljardkamer 30 m², 4 slaapkamers met badkamer ( 21,1 / 22 / 26 / 22,5 ). Rechtervleugel: bureau 36 m², salon met open haard 49 m², keuken 20 m², reserve. Eerste verdiep: palier, slaapkamer 33 m² met badkamer 7 m² en dressing 7 m², slaapkamer 30 m²  met badkamer 9 m². Appartement concierge: keuken 16,8 m², slaapkamer 18 m² en badkamer 5 m². Centrale verwarming met gas.
  • Pigeonnier: gelijkvloers keuken en eetkamer 18 m², eerste verdiep: slaapkamer en badkamer 18 m²
  • Schuur met garage, atelier en bureau: 200 m² en overdekt zwembad 144 m² met sauna, douche, wc
  • Hangar 500 m²  met helicopterlandingsbaan.
  • Tennis
  • Terrein 43 ha 2are 95 centiares ( weiland en bos )

Mogelijkheden

Dit domein is ideaal om permanent te wonen in een ongerepte natuur. Dit domein kan zeker ontwikkeld worden voor toerisme of een agrarische aktiviteit. Het houden van dieren is hier zeker mogelijk.


Informatie over de risico's waaraan dit vastgoed is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Georisques: www.georisques.gouv.fr



34034
8
7
1
560 m²
432.095 m²
Ja

34034
8
7
1
560 m²
432.095 m²
Ja

Plaats: Villerreal

Departement: Lot-et-Garonne


Lot-et-Garonne

Zachte heuvels, steile hellingen, vruchtbare valleien, wilde bossen, dennenbos, van Agen tot de wijngaarden van Duras, langs de bastides van de Lot-vallei, het uitgestrekte landesmassief. Lot-et-Garonne is een concentraat van Sud-Ouest! Het is een ongekend landschap, elk moment weer anders. In het voorjaar prachtige bloesems van de overvloedige pruimboomgaarden voor de Pruneaux d’Agen. In de herfst prachtige gouden kleuren. De gekende route van Compostella is één van de veel bewandelde paden hier. Agen, de hoofdstad van het departement, ligt exact tussen Bordeaux en Toulouse.


Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of een bezichtiging? Contacteer ons vrijblijvend. Zodra wij uw aanvraag hebben verwerkt, nemen wij contact met u op.

+33 (0)6 87 67 03 80

WhatsApp

ward@maisonssud.com

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input