Afdrukken

Landelijk domein met prachtig zicht €588.000


In het zuidwesten van Frankrijk, in het departement Lot et Garonne, in de stad Cancon, niet ver van de bastides van Monflanquin en Villeneuve sur Lot. 40 minuten van de luchthaven van Bergerac, een woonhuis met zwembad, garage en hangar op 3,4 ha grond.

Algemene beschrijving

Het huis ligt aan het einde van een pad en kijkt uit over een prachtige vallei. In de verte zien we het dorpje Saint Pastour, een meer dat vogels aantrekt en pruimenboomgaarden en korenvelden completeren dit charmante landschap en aangenaam om vanaf de verschillende terrassen naar te kijken. Het huis is namelijk tegen de helling gebouwd en heeft daardoor meerdere terrassen en een veranda met uitzicht. Rondom een ​​mooie tuin met fruitbomen en bloemen. Een prachtig bovengronds houten zwembad. Via het centrale terras komt men het huis binnen. Een ingang en dan rechts een grote kamer die dienst doet als eetkamer en woonkamer met houtkachel. Achter een kleine keuken / bar, en een slaapkamer met badkamer en wasruimte. Links van de ingang nog een woonkamer, en een slaapkamer met ensuite badkamer. Nog een badkamer op de begane grond voor de slaapkamer op de eerste verdieping. Een grote lichte keuken met AGA fornuis en aangrenzend een veranda en terras. Naast de keuken een ruime bijkeuken en nog een ingemaakte voorraadkast. Op de eerste verdieping, een slaapkamer en een slaapkamer met douchekamer en dressing. Alles in perfecte staat. Op de begane grond is de vloer terracotta. Buiten een hangar, een garage voor drie auto's waarvan twee afgesloten en een carport. Twee poorten, waarvan één automatisch.

  • Terrein 3,4 ha
  • Hangar 200 m², garage 43 m², carport 23 m²
  • Fotovoltaïsche panelen
  • Verwarming op gaz, vloerverwarming en radiatoren
  • Airco over het hele huis
  • Dubbele beglazing
  • Verwarmd bovengronds houten zwembad 4,6m bij 8,10m

Mogelijkheden

Vandaag worden 3 slaapkamers gebruikt als gastenkamers. De plek is bij uitstek geschikt voor gastvrijheid, maar kan ook een gezinswoning worden voor vakantie of voor permanente bewoning.



Slaapkamer(s) : 4
Badkamer(s) : 4
M2 : 308
Lot Size : 34
Verwarming : gaz
42403
4
4
3
308 m²
34.000 m²
Ja
Logement économe (kWH/m)
(<50) A
(51 à 90) B
(91 à 150) C
(151 à 230) D
(231 à 330) E
(331 à 450) F
(>451) G
137