Afdrukken

Landgoed met 7 ha natuur €675.000


In Zuidwest Frankrijk, Lot-et-Garonne, tussen Agen en Villeneuve Sur Lot, op 50 min. van Bergerac, 150 km. van Bordeaux en Toulouse.

Algemene beschrijving

Boven op een heuvel geniet men van een wijds zicht over de vallei van de Garonne. Het authentieke gebouw in steen is evenwichtig opgebouwd. Een ruime living met open haard en mezanine, aanpalend een praktische keuken ook met open haard en met toegang naar het terras. Op het gelijkvloers twee slaapkamers en twee badkamers en op het eerste verdiep twee slaapkamers en een badkamer. Aanpalend aan het huis een grote ruimte die momenteel dienst doet als garage maar verbouwd kan worden tot woonruimte. Vanop het buitenterras heeft men toegang naar een lager terras met het zwembad en poolhouse. Hier terug het oneindig zicht. Rond het huis een park een een terrein van 7,5 ha gedeeltelijk natuurlijk, gedeeltelijk hooiland.

Indeling

  • Woonhuis 210 m²: leefruimte met open haard 62 m², keuken 32,5 m², 4 slaapkamers, 3 badkamers, centrale verwarming met fuel. Garage 79 m²
  • Zwembad 6 op 12 m met terras en poolhouse
  • Terrein: 7,5 ha

Mogelijkheden

Dit domein is ideaal om permanent te wonen in een natuurlijke omgeving. Kan ook gebruikt worden als vakantiewoning of voor verhuur.



Slaapkamer(s) : 4
Badkamer(s) : 3
M2 : 210
Lot Size : 75
21123
4
3
1
210 m²
75.000 m²